Exclusieve Girlfriend Experience

Al onze High Class modellen bieden een echte en exclusieve Girlfriend experience. Onze modellen zijn welbespraakt, intelligent en elegant en geheel tot uw beschikking gedurende de tijd die u met haar wenst door te brengen. Zij genieten van knuffelen, tongzoenen, een lang voorspel om daarna uw vrijpartij nog intenser en passievoller tot uiting te laten komen. In alles een vriendin die u graag zou willen!

Leer elkaar kennen

Vooral bij lange boekingen heeft u beiden de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen en mekaars wensen en verlangens te bespreken. U zult ervaren dat onze modellen flirten niet achterwege kunnen laten en altijd in zijn om uw samenzijn zo spannend mogelijk te maken. Zij is uw date gedurende de avond en laat zich graag verleiden door een echte gentleman. Uw beloning zal alleen maar mooier zijn hoe verder uw samenzijn vordert.

HCIS_GFE_Small2
HCIS_GFE_Big

Een romantische & passievolle avond

Onze modellen houden van hun werk en doen niets liever dan met u hun passie delen. Als u zich beiden niet langer kunt inhouden en u zich naar de slaapkamer begeeft zult u ontdekken dat uw model zich totaal aan u zult overgeven. Zij zal u domineren als u dat wenst maar zich ook onderdanig aan uw wensen overgeven. Zij zal u teasen en pleasen, tongzoenen en masseren, opwinden en verleiden en u een ervaring doen beleven tot een hoogtepunt die u niet snel meer zult vergeten. Highclass independents wenst u een romantische en passievolle avond met uw exclusieve Girlfriend.